Sosiaalietupäivystys

SOSIAALIETUPÄIVYSTYS

Ota yhteyttä Kriisikeskus Mobileen 014-266 7150 virka-ajan ulkopuolella

  • kiirellisissä lastensuojeluasioissa
  • lapsiperheiden akuuteissa kriisitilanteissa
  • aikuisten akuuteissa kriisitilanteissa
  • kun kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat mm. kokeneet kriisitilanteen (mm. lastensuojeluhuoli ja erilaiset kriisitilanteet) tai haluat konsultoida ja/tai ohjata asiakkaita sosiaalipäivystykseen.

Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa tarvitessaan itse apua tai huomatessaan toisen välittömän avun tarpeen. Akuutissa tilanteessa soita hätäkeskukseen 112.

Kriisikeskus Mobile toimii palvelukuntiensa alueella virka-ajan ulkopuolisen sosiaalipäivystyksen etupäivystyksenä. Kuntalaiset voivat ottaa virka-ajan ulkopuolella yhteyttä sosiaalisissa hätätilanteissaan Kriisikeskus Mobileen, josta otetaan tarvittaessa yhteys virka-ajan ulkopuolella Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijään. Sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijään saa yhteyden soittamalla joko Kriisikeskus Mobileen tai hätäkeskukseen 112 ja pyytämällä yhteydenottoa sosiaalityöntekijään.

Sosiaalipäivystyksen palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikkö vastaa virka-ajan ulkopuolisesta sosiaalipäivystyksestä Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisten, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan, Uuraisten ja Äänekosken alueella.

Virka-aikana (ma-pe klo 8.00–16.00) sosiaalipäivystystilanteessa: ota yhteyttä kotikuntasi sosiaalitoimeen.

Kuntien sosiaalitoimien yhteystiedot:
Hankasalmi
Joutsa
Jyväskylä
Jämsä
Keuruu
Konnevesi
Kuhmoinen
Laukaa
Luhanka
Multia
Muurame
Petäjävesi
Toivakka
Uurainen
Äänekoski

Lisätietoa Keski-Suomen sosiaalipäivystyksistä.