Sosiaalietupäivystys

SOSIAALIETUPÄIVYSTYS (Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Konnevesi, Kuhmoinen, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski)

Ota yhteyttä Kriisikeskus Mobileen 014-266 7150 virka-ajan ulkopuolella

  • kiirellisissä lastensuojeluasioissa
  • lapsiperheiden akuuteissa kriisitilanteissa
  • aikuisten akuuteissa kriisitilanteissa
  • kun kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat mm. kokeneet kriisitilanteen (mm. lastensuojeluhuoli ja erilaiset kriisitilanteet) tai haluat konsultoida ja/tai ohjata asiakkaita sosiaalipäivystykseen.

Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa tarvitessaan itse apua tai huomatessaan toisen välittömän avun tarpeen. Akuutissa tilanteessa soita hätäkeskukseen 112.

Kriisikeskus Mobile toimii Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisen, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan, Uuraisten ja Äänekosken alueella virka-ajan ulkopuolisen sosiaalipäivystyksen etupäivystyksenä. Edm. kuntalaiset voivat ottaa virka-ajan ulkopuolella yhteyttä sosiaalisissa hätätilanteissaan Kriisikeskus Mobileen, josta otetaan tarvittaessa yhteys virka-ajan ulkopuolella Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijään. Sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijään saa yhteyden soittamalla joko Kriisikeskus Mobileen tai hätäkeskukseen 112 ja pyytämällä yhteydenottoa sosiaalityöntekijään.

Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikkö vastaa virka-ajan ulkopuolisesta sosiaalipäivystyksestä Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisten, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan, Uuraisten ja Äänekosken alueella.

Virka-aikana (ma-pe klo 8.00–16.00) sosiaalipäivystystilanteessa: ota yhteyttä kotikuntasi sosiaalitoimeen.

Kuntien sosiaalitoimien yhteystiedot:
Hankasalmi
Joutsa
Jyväskylä
Jämsä
Keuruu
Konnevesi
Kuhmoinen
Laukaa
Luhanka
Multia
Muurame
Petäjävesi
Toivakka
Uurainen
Äänekoski

Kinnula, Pihtipudas ja Viitasaari järjestävät sosiaalipäivystyksensä yhteistyössä ja ko. sosiaalipäivystykseen saa yhteyden soittamalla 112.

KinnulaPihtipudas ja Viitasaari

Sosiaalipäivystyksen palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

Lisätietoa Keski-Suomen sosiaalipäivystyksistä.